Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз съм изпълнител, трябва някой да ме почуква

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвАз съм изпълнител, трябва някой да ме почуква
Коментари Харесай

Силвия Лулчева: Успявам само, когато съм в екип

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Аз съм реализатор, би трябвало някой да ме почуква с крайни периоди и с условия, за което аз не се тормозя. Искам да бъда ръководена, благодаря за тези удари по главата, тъй като другояче ще изпадна в безтегловност. Успявам единствено, когато съм в екип, а то екипът го изисква от мен. Ако е нещо, което аз съм си сложила, постоянно ще го изоставя, с цел да свърша нещо за теб. Искам единствено да бъде по-добре, тъй като постоянно знам, че може по-добре и единствено като чуя: карай, може и по този начин, по-добре ме напсувай, по-добре ме набий. Може и по този начин, само че може и по-добре, и е въпрос на доста малко повече изпитание, само че по тази причина пък би трябвало човек да бъде стимулиран. Сега това ми е друга тематика, с цел да не съм съумяла да изкарам от теб желанието да го създадем малко по-добре, значи не съм те стимулирала,  не съм те запалила задоволително добре по концепцията, която имам, и това е моя виновност. Тоест на ръководителя, тъй като ръководителите, без значение дали са на аудиокнига, дали са на спектакъл, дали са на телевизия, те би трябвало по подобен метод да стимулират твоето присъединяване, тъй че ти да искаш да дадеш още и още повече от себе си. Това в действителност е въпрос на управление, което е прочувствено, интелигентно.

Това съобщи актрисата Силвия Лулчева в " На кафе " по Нова Тв.

Вечер в никакъв случай не мисля какви облекла да си подготвя за утрешния ден. Сутрин почва едно блуждаене, едно суетене, което обърква клетото ми куче. Васил си има избран темп, избрани места, на които си отива - банята, столчето с облеклата, часовника, телефона, ключовете, и кучето знае на кое дрънчене, на звука, да застане до вратата. Аз съм: Не, не е тая рокля, миг, не, желая тези обици, не, това не е правилният панталон, този не е изгладен, този не е опран. Ами обувките, чантата би трябвало да сменя. Кучето не може да реагира, най-после стои, чак изнемогва, вижда, че не е довършено всичко това. Знам, че вечер е потребно и пести време, в случай че си приготвиш облеклата за утрешния ден. Но вечер съм заета, защото изконсумирам прочувствената вълна, която ме е носила денем и не мога да се отдам на проекти за утрешния ден. Утрешният ден самичък се грижи за себе си, сподели още Силвия Лулчева. 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР